Etter mange års i herrekonfeksjon, så Espen Engebretsen at bransjen kunne utfordres på både utvalg, pris og kvalitet. Med kolleksjonen «Lorang by Zeno» introduserer han strykefrie herreskjorter i eksklusiv bomullsutførelse. -Inspirert av en motebevisst og alltid korrekt antrukket bestefar. 

Kolleksjonen, som i første omgang er tilgjengelig i det norske markedet, er designet for en målgruppe som beveger seg i forretningslivet. All set to gamble by means of sizzling hot 777. Skjortegründeren står selv for det kreative, og inspirasjonen henter han i sine mange reiser til influerende motebyer som Paris, Milano, London og København.

-Stoffene som benyttes, er hovedsakelig italiensk metervare og kommer på store ruller. På fabrikken i Hong Kong strekkes det, før det går videre til klipping og konstruksjon. Vi er stadig på utkikk etter stoffer som oppfyller de strenge kvalitetskravene våre, sier han.

Når skjortene er ferdig konstruert, går de videre til en spesiell og kontrollert vaskemetode. På denne måten holder de seg strykefrie og komfortable – selv etter mange omganger i vaskemaskinen.

Kvaliteten er i samme rangering og i aller høyeste grad konkurrerende med andre og etablerte høyprofilerte merker.

-Hos oss får du «value for the money». Kjøper du en Lorang by Zeno, skal du leve godt med den i svært lang tid, sier Engebretsen.

Se de strykefrie herreskjortene «Lorang by Zeno» på zenostore.no